Μια πλήρης επισκόπηση του Μεσίτη No1options

Ένα καλό προϊόν δεν χρειάζεται διαφήμιση, καθώς οι ιδιότητές του μιλούν από μόνες τους και ο μεσίτης  No1options το επιβεβαιώνει. Ο μεσίτης λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια, αλλά επιδεικνύει ενεργή αύξηση της δυναμικής ανάμεσα στους επενδυτές. Ούτε οι διαφημίσεις, ούτε οι κριτικές μπορούν να ελκύσουν περισσότερους επενδυτές από όσο ένα καλό περιβάλλον συναλλαγών, μια εύκολη πλατφόρμα και το σημαντικότερο – από τη συμπεριφορά προς τον πελάτη. Αφότου οι επενδυτές δουν αυτά τα χαρακτηριστικά, η παρουσία τους στην πλατφόρμα είναι η καλύτερη διαφήμιση για ένα μεσίτη. Και ο No1options τα διαθέτει όλα αυτά.

Ο μεσίτης No1options για συναλλαγές έχει ενισχυμένη λειτουργικότητα. Σας επιτρέπει, όχι μόνο να αλλάξετε το χρονοδιάγραμμα των μεσοδιαστημάτων, ανάλογα με τη λήξη της περιόδου του option, αλλά να δείτε και τους τεχνικούς δείκτες. Αυτό επιτρέπει τα σήματα των τεχνικών δεικτών, με βάση τα ισχύοντα δεδομένα της τιμής, κάτι που αυξάνει σημαντικά την ακρίβεια των σημάτων και συνεπώς την αποτελεσματικότητα της συναλλαγής. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης των Stop Loss και Take Profit για FX / CFD options, για αποφυγή απωλειών και εγγύηση κέρδους.

Συναλλαγές πληρωμής

Στο σύστημα του μεσίτη No1options δεν υπάρχει χρέωση ανάληψης. Η Προμήθεια πληρώνεται μόνο στο σύστημα, από το οποίο ο επενδυτής παίρνει τα χρήματά του. Δεν υπάρχει όριο στο ελάχιστο ποσό ανάληψης. Η διαδικασία της ανάληψης έχει μειωθεί στις 3 ημέρες. Επειδή η πλατφόρμα No1options ρυθμίζεται από την FSA, που είναι γνωστή για τις αυστηρές της απαιτήσεις, σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές, ο επενδυτής θα πρέπει να επαληθεύσει τις πληροφορίες, που υπάρχουν στο λογαριασμό του, καθώς και τα προσωπικά του στοιχεία. Για την κατάθεση κεφαλαίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εφόσον, αυτές οι μέθοδοι αποτελούν τις συνηθέστερες και φθηνότερες, ο μεσίτης δεν θέλει να φορτώσει τους επενδυτές του με άλλα συστήματα.

Επενδυτικά Εργαλεία

Ο μεσίτης No1options διαθέτει περίπου 70 επενδυτικά εργαλεία, όπως νομισματικά ζεύγη, μετοχές, δείκτες και εμπορεύματα. Αυτά τα εργαλεία δεν είναι επιλεγμένα τυχαία. Ο μεσίτης προσφέρει μόνο τα πιο προβλέψιμα, συνηθισμένα νομισματικά ζεύγη για την ευκολία των επενδυτών. Στην πλατφόρμα δημοσιεύονται προβλέψεις και σήματα για τα νομίσματα. Οι μετοχές είναι οι σταθερότερες και έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για ανεπτυγμένες αγορές. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει μόνο τις μετοχές εταιρειών, των οποίων οι πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά τους, είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Οι δείκτες αντιπροσωπεύονται από τους σημαντικότερους χρηματιστηριακούς δείκτες. Στα εμπορεύματα περιλαμβάνονται τα προϊόντα, που έχουν μια ισχυρή συσχέτιση με τα νομίσματα. Αυτό βοηθά τους επενδυτές, χρησιμοποιώντας τη συσχέτιση, και αυξάνει τα κέρδη τους.

Ασφάλεια

Από νομική άποψη, οι επενδυτές της εταιρείας προστατεύονται από τις αυστηρές ρυθμίσεις της FSA, που ισχύουν για τις χρηματοοικονομικές εταιρείες με έδρα το Λονδίνο. Από τεχνική άποψη, όλες οι οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές προστατεύονται από τα πρωτόκολλα SSL. Όλες οι καταθέσεις του συστήματος του No1options εξασφαλίζονται από τη Geotrust.

Υπηρεσία υποστήριξης

Η μεσιτική εταιρεία No1options έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα επιτυχημένων επενδυτών, που είναι εξοικειωμένοι με τα συνήθη προβλήματα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης και γνωρίζουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να επικοινωνήσεις με ένα διαχειριστή, περιμένοντας πολύ και λαμβάνοντας άχρηστες απαντήσεις. Συνεπώς, η υπηρεσία υποστήριξης έχει λάβει ειδική προσοχή. Δουλεύει όλο το 24ωρο και οι διαχειριστές της παρέχουν ακριβείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Πλεονεκτήματα του No1options:

  • Ο μεσίτης ρυθμίζεται από την αρμόδια αρχή.
  • Πρωτοποριακή Πλατφόρμα Συναλλαγών.
  • Προσεκτικά σχεδιασμένο σετ επενδυτικών εργαλείων.
  • Υψηλές αποδόσεις των options.

Συμπέρασμα

Η μεσιτική εταιρεία No1options αποτελεί μια ενεργά αναπτυσσόμενη ομάδα, που σταθερά αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Το γεγονός, ότι η πλατφόρμα No1options έχει ιδρυθεί από πρώην επενδυτές, σας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείτε ένα νέο και πιο ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών. Δοκιμασμένος με τη βοήθεια της προσωπικής πείρας, ο μεσίτης No1options σας δίνει πραγματικά την ευκαιρία να κάνετε συναλλαγές και να κερδίζετε χρήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *