Κριτικές για την πλατφόρμα Finpari

Η μεσιτική εταιρεία Finpari βρίσκεται στην αγορά από το 2012. Είναι καταχωρημένη στην Κύπρο και διαθέτει πιστοποιητικά, που έχουν εκδοθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, προσφέροντας μεγάλη αξιοπιστία. Η εταιρεία ρυθμίζεται από τους νόμους της χώρας.

Τύποι Binary Options

Εκτός από τους συνηθισμένους τύπους επιλογών, η πλατφόρμα CySec κλιμακωτά συμβόλαια. Το κέρδος του επενδυτή καθορίζεται από τον αριθμό των σημείων, που άγγιξε η τιμή.

Το μπορεί να αυξηθεί κατά αρκετές φορές σε ένα «one touch» option.

Κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, μπορείτε να διπλασιάσετε το ποσό ή να κάνετε μια αντίστροφή συναλλαγή (να ανοίξετε μια παρόμοια συναλλαγή στην αντίθετη κατεύθυνση) ή να κλείσετε τη θέση νωρίς, χωρίς να περιμένετε τη λήξη της.

Υποκείμενα επενδυτικά αγαθά

Ο χρηματομεσίτης σας παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία νομισμάτων, μετοχών, εμπορευμάτων και δεικτών. Ο επενδυτής έχει την ευκαιρία να διαπραγματεύεται ζεύγη νομισμάτων, δηλαδή να επιλέγει διάφορες κατηγορίες επενδυτικών αγαθών.

Κατάθεση στο λογαριασμό

Η πλατφόρμα σας επιτρέπει να καταθέσετε κεφάλαια στο λογαριασμό σας μέσω πιστωτικών καρτών, ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών, περιλαμβανομένου του WebMoney. Το Finpari δέχεται επίσης Bitcoins.

Ανάληψη

Η ανάληψη γίνεται από τον ίδιο λογαριασμό, που χρησιμοποιείται για τη φόρτωση του επενδυτικού σας λογαριασμού. Η πλατφόρμα επιτρέπει την ανάληψη χρημάτων μέσα σε μία ώρα για όλους τους εγγεγραμμένους επενδυτές, χωρίς εξαιρέσεις και ανεξάρτητα από τον τύπο το λογαριασμού.

Αντιγράψτε τις κινήσεις των κορυφαίων επενδυτών

Οι άπειροι επενδυτές όχι μόνο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα demo λογαριασμό για να μάθουν πώς να κάνουν συναλλαγές, αλλά επίσης να «αντιγράψουν» τους επαγγελματίες επενδυτές. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση του εισοδήματος ακόμα και χωρίς ειδικές ικανότητες.

Τύποι λογαριασμών και μπόνους

Το σύστημα προσφέρει 3 τύπους λογαριασμών: χάλκινος, ασημένιος και χρυσός. Ο χάλκινος λογαριασμός μπορεί να ανοιχτεί, καταθέτοντας $250 (ελάχιστο ποσό), ο ασημένιος με $1000 και ο χρυσός με $3000. Ανάλογα με τον τύπο λογαριασμού, το ποσό του μπόνους θα είναι αντίστοιχο – 20%, 50% και 100%. Οι Ασημένιοι και Χρυσοί λογαριασμοί προσφέρουν τη δυνατότητα για τρία win-win deals. Αν το αποτέλεσμα αυτών των συναλλαγών είναι η απώλεια χρημάτων του επενδυτή, ο χρηματομεσίτης θα τον αποζημιώσει πλήρως, παρέχοντάς του μπόνους κεφάλαια.

Συναλλαγές από κινητές συσκευές

Το Finpari προσφέρει τη δυνατότητα για συναλλαγές με διάφορες κινητές συσκευές, περιλαμβανομένων των iOS και Android, που υποστηρίζονται  από μια ευέλικτη πλατφόρμα. Αυτό κάνει τις συναλλαγές διαθέσιμες οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Εκπαίδευση

Εκτός από το εκπαιδευτικό βίντεο για τις option συναλλαγές και τον δωρεάν οδηγό, που μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα, ο μεσίτης προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online webinars από επιτυχημένους επενδυτές. Η εκπαίδευση είναι διαθέσιμη στους εγγεγραμμένους χρήστες, όπου τα webinars απαιτούν ένα υπόλοιπο λογαριασμού των $1000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *