Binary options και λογαριασμοί PAMM

Η ασφάλεια είναι ένα ζωτικό στοιχείο για οποιοδήποτε είδος συναλλαγών και οικονομικής δραστηριότητας. Για να μπορείτε να κάνετε επικερδείς συναλλαγές και να απολαμβάνετε διαφάνεια στις ενέργειές σας, χωρίς εγκληματικές ενέργειες και εξαπατήσεις, θα πρέπει να επενδύσετε τα κεφάλαιά σας σε ειδικούς ΡΑΜΜ λογαριασμούς.  Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε μια προσεκτικότερη ματιά στα πλεονεκτήματα αυτών των λογαριασμών, τις επενδυτικές μεθόδους και θα μιλήσουμε επίσης για τα μειονεκτήματα. Τέλος, θα περιγράψουμε την ακολουθία των ενεργειών κατά τη χρήση των ΡΑΜΜ λογαριασμών.

PAMM λογαριασμοί. Τι είναι;

Οι ΡΑΜΜ λογαριασμοί είναι ειδικοί λογαριασμοί, που ανοίγονται για επενδυτικούς σκοπούς. Αυτός ο τύπος συναλλαγών σημαίνει, ότι ο μεσίτης δίνει κεφάλαια στον επενδυτή, ο οποίος εμπλέκεται ενεργά στις λειτουργίες. Ο επενδυτής δεν έχει άμεση πρόσβαση στα κεφάλαια και μπορεί μόνο να σφραγίσει διάφορα deals ή απλά να διατηρήσει την κανονική του επιχειρηματική δραστηριότητα. Αν ο επενδυτής είναι επιτυχημένος, μπορεί να αυξήσει το ποσό, που υπάρχει στον ΡΑΜΜ λογαριασμό του και να λάβει το τέλος προμήθειας, που του αναλογεί, κερδίζοντας χρήματα για τον εαυτό του, αλλά και για το μεσίτη. Ωστόσο, αν ο επενδυτής ανοίγεται σε υψηλό ρίσκο, δεν θα είναι υπεύθυνος για τις απώλειες που μπορεί να υποστεί ο μεσίτης.

Δεν θα πρέπει να πανικοβάλλεστε και να βγάζεστε βιαστικά συμπεράσματα. Το γεγονός είναι, ότι πριν να ανοίξει ένα λογαριασμό, ο επενδυτής καταθέτει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό, για να δείξει την ετοιμότητά του για δράση. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό, τόσο σοβαρότερος είναι ο επενδυτής. Γι’ αυτό, αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, όταν επιλέγετε ένα αντικείμενο για την επένδυσή σας. Θεωρώντας, ότι ο επενδυτής θα ρισκάρει και δικά του χρήματα, θα μπορεί να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση και να ρισκάρει λιγότερο.

Η τεχνική πλευρά ενός PAMM λογαριασμού

 

PAMM – Percent Allocation Management Module: είναι ένα λογισμικό για διαχείριση του οικονομικού λογαριασμού. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργεί μια βάση, η οποία ρυθμίζει τη διαδικασία των χρηματικών μεταφορών. Με απλά λόγια, το ΡΑΜΜ είναι ένα λογισμικό για αλληλεπίδραση μεταξύ του επενδυτή και του μεσίτη, που περιλαμβάνει μια συμφωνία για τη χρήση των κεφαλαίων με μια ποσοστιαία κατανομή του κέρδους. Όπως προαναφέρθηκε, το ΡΑΜΜ είναι πρόγραμμα, άρα όλες οι διαδικασίες γίνονται αυτόματα και έχουν υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Συνεπώς, όταν ο επενδυτής και ο μεσίτης συμφωνούν τη χρήση του ΡΑΜΜ λογαριασμού, μπορούν και οι δύο να δουν την αύξηση του προσωπικού λογαριασμού μετά από επιτυχημένα deals. Αυτός ο λογαριασμός δεν είναι ΡΑΜΜ, αλλά είναι ο λογαριασμός όπου το κέρδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικό όφελος. Ο ΡΑΜΜ λογαριασμός είναι απλά ένα αλληλεπιδραστικό πρόγραμμα.

Εκτός από την αλληλεπίδραση, το πρόγραμμα διαθέτει ένα ειδικό σύστημα επιστροφής χρημάτων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από το μεσίτη. Ο επενδυτής δεν έχει το δικαίωμα να διαχειριστεί τα χρήματα σε αυτό το λογαριασμό με κανένα τρόπο. Αλλά υπάρχουν μερικοί περιορισμοί. Για παράδειγμα, αν ο μεσίτης αποφασίσει να κάνει ανάληψη χρημάτων, όταν έχει ανοιχτεί κάποια θέση, δεν μπορεί να πάρει το ποσό, το οποίο έχει ήδη επενδυθεί στη θέση, που είναι ενεργή. Συνεπώς, είναι ανέφικτο να κάνει ανάληψη των χρημάτων γρήγορα, καθώς υπάρχουν κανόνες και παροχές ασφάλειας, που ισχύουν και για τις δύο πλευρές.

Απάτες

Το πιο επίκαιρο θέμα είναι η παρουσία πολλών απατεώνων, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στην αγορά των binary options. Όπως αναφέραμε πριν, υπάρχουν κάποιες χώρες, όπου αυτός ο τύπος επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν ρυθμίζεται και γι’ αυτό οι επενδυτές μπορούν να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση, όπου ο μεσίτης απλώς δεν πληρώνει τα κέρδη ή δεν επιστρέφει τα πρωτίστως επενδυμένα κεφάλαια. Σίγουρα αυτό αποτελεί μια δυσάρεστη κατάσταση, που είναι δύσκολη στη διαχείρισή της χωρίς τους απαραίτητους ρυθμιστικούς οργανισμούς. Οι βασικές αρχές, που χρησιμοποιούνται από τους απατεώνες είναι απλές. Μπορείτε να πιέσετε για αλλαγές εναντίον τους, να λάβετε μια κάποια βοήθεια από τις αρχές επιβολής του νόμου, όμως η πιθανότητα να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι υπερβολικά χαμηλή.

Τι μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε αυτό τον κίνδυνο; Είναι απλό. Θα πρέπει να ελέγχετε τους μεσίτες, που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες και να εξετάσετε προσεκτικά την άδειά τους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιος εξέδωσε αυτή την άδεια, ώστε να γνωρίζετε σε ποιον να απευθυνθείτε σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων. Είναι σχεδόν απίθανο, ότι μια επιχείρηση με μια τέτοια άδεια, θα εξαπατούσε τους πελάτες της, καθώς οποιαδήποτε παραβίαση σημαίνει αναστολή της άδειας. Το πιο ενδιαφέρον είναι, ότι η απόκτηση αυτής της άδειας είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, που απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα. Άρα πριν να αρχίσετε τη δουλειά σε αυτό το πεδίο, θα πρέπει να τσεκάρετε τους χρηματομεσίτες για παρατυπίες και άδεια. Θα ήταν εύλογο επίσης να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για την εταιρεία. Κάνοντας το αυτό, θα είστε πιο ασφαλείς και θα μπορείτε να αποφύγετε τους απατεώνες κάθε είδους.

Σύστημα πληρωμών

Μερικά συστήματα πληρωμών διαθέτουν έναν ενδιαφέρον μηχανισμό, που σας βοηθά να διαχειριστείτε τις διάφορες συναλλαγές. Το θέμα είναι, ότι μπορούν επίσης να σας παρέχουν κάποιο επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση, που ανακαλύψετε απατεώνες και άλλους, που θα προσπαθήσουν να καθυστερήσουν τις πληρωμές από τον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ένας τέτοιος μηχανισμός είναι διαθέσιμος μόνο όταν χρησιμοποιείτε τραπεζικές κάρτες VISA ή Master Card. Αν χρησιμοποιείτε αυτές τις τραπεζικές κάρτες ως τη βάση για την πληρωμή της κατάθεσής σας, τότε αυξάνετε τις πιθανότητες να σας επιστραφούν τα χρήματα σε περίπτωση, που ο μεσίτης είναι απατεώνας.

Ο μηχανισμός είναι απλός. Απλά κάνετε κατάθεση χρημάτων, δουλεύετε και αν δείτε, ότι η άλλη πλευρά προσπαθεί να σας παραπλανήσει, μπορείτε να αναζητήσετε υποστήριξη από την τράπεζά σας. Η τράπεζα θα εκκινήσει τις δικές της λειτουργίες και επαληθεύσεις, που θα ελέγξουν την αλήθεια των ισχυρισμών σας και αν αποδειχτούν αληθείς, η τράπεζα αυτόματα θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση, η άλλη πλευρά δεν έχει το δικαίωμα να αντισταθεί σε αυτή τη διαδικασία, ακόμα και στην περίπτωση, όπου χρησιμοποιούνται διάφοροι λογαριασμοί την ίδια στιγμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *