Τι να περιμένουμε από τα trading signals;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες από άλλα δίκτυα. Τα σήματα συναλλαγών (trading signals) μπορούν να είναι πληρωμένα ή δωρεάν. Η τιμή δεν υποδεικνύει πάντα την καλή ποιότητα. Όταν επιλέγετε το καλύτερο signal για τον εαυτό σας, επιλέξτε προσεκτικά την πηγή και δοκιμάστε προσεκτικά την αξιοπιστία των δεδομένων στην πράξη.

Προφανώς, δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσετε signals για επενδυτικά προϊόντα, τα οποία δεν θα διαπραγματευτείτε. Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποια επενδυτικά προϊόντα να επιλέξετε και δεν έχετε ακόμα αρκετή γνώση για τη φύση τους, δώστε προτεραιότητα στα απλούστερα από αυτά. Ευρώ, χρυσός, πετρέλαιο, συνάλλαγμα και προϊόντα. Οι μετοχές και οι δείκτες συναντούν δυσκολίες στην πρόβλεψη. Μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά αργότερα. Οι έμπειροι ειδικοί συνιστούν να ξεκινήσετε μόνο με ένα μικρό αριθμό παρόμοιων επενδυτικών αγαθών, για να μάθετε σταδιακά τις ιδιαιτερότητές τους. Αυτό επίσης θα σας βοηθήσει να κινηθείτε προς μια πλήρως ανεξάρτητη εργασία στην αγορά επιλογών.

Ωστόσο, δώστε προσοχή στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των σημάτων μέσα στην ίδια ενημέρωση. Επιλέξτε τα ώστε να ταιριάζουν με το επενδυτικό σας στιλ. Δώστε προσοχή στην ποσότητα των πληροφοριών, τη συχνότητα των ενημερώσεων και τη διάρκεια της πρόβλεψης. Αν δουλεύετε με καθημερινές επιλογές, τα σήματα για την αλλαγή των τιμών μέσα σε λίγες ώρες θα είναι εντελώς άχρηστα για σας. Η αύξηση και η πτώση των τιμών μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές μέσα σε μία ώρα. Γι’ αυτό επιλέξτε προσεκτικά τα καλύτερα σήματα.

Για παράδειγμα, αν αγοράζετε ωριαίες επιλογές μερικές φορές την ημέρα, η ενημέρωση για σήματα της επόμενης μέρας θα είναι εντελώς άσχετη. Συζητήστε αυτές τις πληροφορίες λεπτομερώς και σιγουρευτείτε, ότι δεν ξεχνάτε κάτι. Μόνο μια προσωπική, προσωπική επιλογή των σημάτων θα σας παρέχει με τα εργαλεία, που θα είναι η κατάλληλη βάση για επιτυχείς και κερδοφόρες συναλλαγές με binary options.

Πώς ελέγχονται τα signals;

Μπορείτε να τα ελέγξετε με options χαμηλής αξίας και ακόμα καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα demo λογαριασμό με εικονικά χρήματα, για να μη θέσετε σε κίνδυνο τα οικονομικά σας. Για μια δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες, το ποσό των demo λογαριασμών θα πρέπει να είναι ίδιο με αυτό της κατάθεσης, με την οποία σχεδιάζετε να αρχίσετε τις πραγματικές συναλλαγές. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον κίνδυνο της απώλειας κεφαλαίων και θα σας δώσει και μια ιδέα για την ποιότητα της πληροφορίας. Θα καταλάβετε το αν ένα σήμα μπορεί να είναι αξιόπιστο ή όχι. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι, ότι θα σας βοηθήσει με τη διαχείριση της κατάθεσης. Κάθε επενδυτής ορίζει το καλύτερο πλάνο συχνότητας, διάρκειας και κόστους για κάθε αγορασμένο option.

Είναι εύκολο να καταλάβετε αν πρέπει ή όχι να βασίζεστε στις συστάσεις, που λάβατε. Χρησιμοποιήστε τα σήματα για να αγοράσετε επιλογές και να δείτε το αποτέλεσμα. Για σωστή δοκιμή, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες χρήσης των δοκιμαστικών σημάτων. Με μια σωστή εφαρμογή, τρεις ή περισσότερες από τις πέντε προβλέψεις πρέπει να επαληθευτούν. Κάντε λίγες συναλλαγές και δείτε πόσες από αυτές ήταν τελικά κερδοφόρες.

Ακόμα και αν η απόδοση του σήματος είναι εξαιρετική και κερδίσετε όλες τις συναλλαγές στη σειρά, μη βιαστείτε να πάτε στην πραγματική κατάθεση ή να εγγραφείτε για μια τακτική λήψη σημάτων. Εξασφαλίστε, ότι η ποιότητα των προβλέψεων είναι σταθερή. Για να το καταφέρετε, περιμένετε μερικές ώρες και επαναλάβετε τη δοκιμή των σημάτων την επόμενη μέρα. Αν αυτή η δοκιμή ήταν επιτυχής, μπορείτε να κάνετε πλέον πραγματικές συναλλαγές. Με την αποδεδειγμένη και έμπιστη πηγή σημάτων και την αρχική σας εμπειρία, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε συναλλαγές με binary options.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *