Πώς να χρησιμοποιήσετε τη στρατηγική Martingale στην πραγματική ζωή

Λοιπόν, τι θα πρέπει να γίνει, αν σχεδιάζετε να εφαρμόσετε αυτή τη στρατηγική στα binary options;

  1. Θα πρέπει να σχετίσετε την κατάθεσή σας με ένα ελάχιστο deal. To deal θα πρέπει να είναι μικρότερου μεγέθους. Για παράδειγμα, αν η κατάθεσή σας είναι $250, μπορείτε να αγοράσετε options, που κοστίζουν $1. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να έχετε πραγματικά μεγάλη ποσότητα ανεπιτυχών deal στη σειρά για να καταστρέψετε την κατάθεσή σας (8-9 deal). Αλλά αν ξεκινήσετε με ένα deal των $20, θα χάσετε τα πάντα εν ριπή οφθαλμού.
  2. Είναι προτιμότερο να μη χρησιμοποιείτε το ίδιο βασικό περιουσιακό στοιχείο πολλές φορές στη σειρά. Αν προβλέψετε την άνοδο του Ευρώ και χάσετε, δεν θα πρέπει να κάνετε άλλη μία αγορά συμβολαίου ή να πουλήσετε το συμβόλαιο.
  3. Αν χρησιμοποιείτε τη στρατηγική Martingale, οι επιλογές των λίγων λεπτών και των 30 δευτερολέπτων είναι οι ιδανικές για σας. Ένας επενδυτής, που σκέφτεται λογικά, το βρίσκει δύσκολο να προβλέψει πού θα βρίσκεται η τιμή σε μερικά δευτερόλεπτα. Είναι σχεδόν αδύνατον. Εσείς και οι άλλοι επενδυτές βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση. Παρεμπιπτόντως, είναι σημαντικό να δουλεύετε με έναν χρηματομεσίτη, που αποπληρώνει στο πλήρες την τιμή του option, αν η θέση κλείσει στην τιμή, που είχε προηγουμένως ανοίξει. Όταν δουλεύετε με options λεπτού, η πιθανότητα αυτού του ενδεχομένου είναι υψηλή, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χάσετε τα χρήματά σας.

Και τέλος, προσπαθήστε να μην παίζετε ενάντια στις τάσεις. Αν δείτε, ότι το Ευρώ έχει ανοδική πορεία, θα πρέπει να το αγοράσετε. Αν δείτε, ότι έχει καθοδική πορεία, πουλήστε το.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε, όχι μόνο τη στρατηγική Martingale, αλλά επίσης και άλλα εργαλεία (δείκτες, γραμμές), που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα σταθερό εισόδημα, όχι σαν τζογαδόρος, αλλά σαν ένας πραγματικός επενδυτής της αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *