Πώς να κερδίσετε από τις επιλογές One Touch

Τα συγκεκριμένα options αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το κέρδος είναι μία από τις παραμέτρους, οι οποίες κάνουν την επένδυση σε One Touch options τόσο δημοφιλή. Ως κανόνας, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, κάθε deal μπορεί να σας αποδώσει κέρδος 85%. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε ένα option $10, τα έσοδά σας θα είναι $18.5. Αυτό είναι πολύ καλό, λαμβάνοντας υπόψη, ότι ο κίνδυνος της επένδυσης σε options είναι μικρός και προβλέψιμος, σε σχέση με το Forex και άλλα συναλλάγματα.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο, ότι πολλοί επενδυτές θέλουν να αποκομίσουν τα μέγιστα κέρδη, που θα ήταν μεγαλύτερα από 85%. Για αυτούς τους πελάτες, οι χρηματομεσίτες δημιούργησαν τα One Touch options.

Τι σημαίνει «One Touch»;

Το «One Touch» δεν είναι μια κλασική δυαδική επιλογή, καθώς σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να προβλέψετε αν η τιμή θα κινηθεί υψηλότερα ή χαμηλότερα από το ισχύον επίπεδο, αλλά επίσης προς τα πού θα κινηθεί και πόσο μακριά θα φτάσει από το σημείο, από όπου είχε ανοιχτεί αρχικά.

Για να βρίσκεστε στην κατάσταση, όπου το One Touch option είναι κερδοφόρο, το διάγραμμα τιμής πρέπει να φτάσει στο σημείο, το οποίο υποδεικνύεται κατά το άνοιγμα της θέσης. Η βασική αρχή είναι πολύ απλή. Αν η τιμή χτυπήσει αυτό το σημείο, η επιλογή χαρακτηρίζεται κερδοφόρα και παίρνετε τα χρήματά σας. Πόσα; Εξαρτάται από το πόσο μακριά ήταν το σημείο, που επιλέξατε από την αρχική τιμή κατά το άνοιγμα της θέσης. Συνεπώς, ο επενδυτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πόσο, που κερδίζει.

Σε μερικές περιπτώσεις, τα One Touch options βοηθούν στην απόκτηση 100% κέρδους ή ακόμα και 500% ή και παραπάνω. Άρα, μπορείτε να αποκτήστε $500 με μόλις $100 στην κατάθεσή σας, έχοντας μόνο ένα deal με περίοδο option, που μπορεί να είναι πολύ σύντομη. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γιατί οι δυαδικές επιλογές είναι τόσο δημοφιλείς.

Υπέρ και Κατά

Φυσικά, υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα, όσο και μειονεκτήματα. Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτών των option; Το γεγονός, ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε πολλά. Αν χρησιμοποιείτε τις ευκαιρίες, που σας δίνονται από αυτές τις επιλογές, μπορείτε να κάνετε λιγότερα deal από ότι σε Call/Put dealing και να κερδίσετε ακόμα περισσότερα. Ωστόσο, ο κίνδυνος απώλειας είναι πολύ υψηλότερος επίσης. Συνεπώς, η καλύτερη στρατηγική της επένδυσης σε One Touch options είναι η σοβαρή προσέγγιση σε κάθε deal και να τα κάνετε λιγότερο συχνά.

Το δεύτερο σημαντικότερο πλεονέκτημα των One Touch options είναι, ότι η τιμή πρέπει απλά να αγγίξει το σημείο, που χρειάζεστε για να αποκομίσετε το κέρδος σας. Είναι αρκετό να το κάνετε μία φορά. Δεν έχει σημασία το πού θα είναι η τιμή τη στιγμή της λήξης του option σας, κάτω από το επίπεδο ή πάνω από αυτό. Μπορεί να πάει κι ακόμα χαμηλότερα από το σημείο, από όπου είχε ανοιχτεί η θέση. Όμως, όταν γίνεται το touch, εσείς αυτομάτως κερδίζετε τα χρήματα. Παρεμπιπτόντως, η πλειονότητα των μεσιτών «μετράνε» ως εκτελεσμένο το One Touch option τη στιγμή, που προκύπτει το «άγγιγμα». Με άλλα λόγια, μπορείτε να ανοίξετε μια μακρά θέση, για παράδειγμα για μερικές μέρες, αλλά να βγάλετε κέρδος μέσα σε μερικές ώρες, όταν εκτελείται το option. Πολλοί επενδυτές εκτιμούν την ευκολία αυτής της λειτουργίας.

Ας μιλήσουμε όμως τώρα για τα μειονεκτήματα των One Touch επιλογών. Το κύριο πρόβλημα είναι σίγουρα ο υψηλός κίνδυνος. Αλλά συχνά, πρόκειται για ένα αποδεκτό ρίσκο, καθώς το κέρδος είναι πολύ υψηλότερο, από ότι αν χρησιμοποιούσατε άλλες επιλογές.

Ωστόσο, τα One Touch options δεν είναι πάντα κερδοφόρα. Η πιθανότητα ενός επιτυχημένου deal, χρησιμοποιώντας Call/Put options, είναι 50%. Η τιμή μπορεί να κινηθεί ανοδικά ή καθοδικά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ωστόσο, στην περίπτωση, που χρησιμοποιούνται One Touch options, η πιθανότητα ενός επιτυχημένου deal είναι αντιστρόφως ανάλογη από την απόσταση, που πρέπει να περάσει η τιμή από το αρχικό σημείο. Συνεπώς, είναι σημαντικό να υπολογίσετε σωστά τον κίνδυνο και να μην προσπαθήσετε να βγάλετε υπέρογκο κέρδος με μια μικρή πιθανότητα να το επιτύχετε. Είναι καλύτερο να κερδίσετε λιγότερα χρήματα με την πιθανότητα, που σας δίνει μια βάσιμη ελπίδα, ότι θα επιτύχετε τον επιθυμητό στόχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *